A Kaposvári Liszt Ferenc Zeneiskola, Alapfokú művészeti iskola logója
KAPOSVÁRI LISZT FERENC ZENEISKOLA - ALAPFOKÚ MŰVÉSZETI ISKOLA

Óvodás tehetségműhelyek napja


 


KAPOSVÁR-SOMOGY MEGYEI TEHETSÉGSEGÍTŐ TANÁCS

7400 Kaposvár, Álmos vezér u.1.  •  Telefon:  82-555-900  •   titkarsag@klebi.sulinet.huTárgy: Óvodás tehetségműhelyek napja


Székhelyen ügyintéző: Dr. Farkasné Nagy Gabriella


 


Kedves Óvodavezetők és Óvodapedagógusok!


A Kaposvár – Somogy Megyei Tehetségsegítő Tanács Művészeti Tagozata ismét bemutatkozásra hívja az óvodás tehetségműhelyeket, valamint a pedagógus művészeti csoportokat. 2014. április 3-án, csütörtökön 10.00 órai kezdéssel az óvodás tehetségműhelyek, este 18.00 órától a pedagógus művészeti csoportok adnak műsort, a Liszt Ferenc Zenei Alapfokú Művészeti Iskola hangversenytermében.


A rendezvényekre várjuk a képzőművészeti alkotásokat, valamint prózai és táncos produkciókat is. Napközben bármikor van lehetőség megtekinteni a helyszínt, ha valakinek a kiállítás rendezése szempontjából erre szüksége van. A kiállítani kívánt műveket a rendezvény napján, reggel 8.00 órától tudjuk kihelyezni.


Az óvodás csoportokat a rendezvény napján, reggel 8.00 órától tudjuk fogadni, illetve szükség esetén tudnak helyszíni próbát tartani.


Az esti koncertre próbalehetőség van a rendezvény napján egész délután, vagy hétköznapokon délelőtt, a Liszt Ferenc Zeneiskola titkárságával történt előzetes egyeztetés alapján. Az esti programra felkészülési lehetőséget 17.30 órától tudunk biztosítani minden csoportnak, külön termekben.


Tisztelettel kérünk Mindenkit, hogy aki óvodás vagy pedagógus művészeti csoporttal szeretne részt venni a két rendezvényen, akkor a mellékelt jelentkezési lapot szíveskedjen visszaküldeni.


Jelentkezési határidő: 2014. március 26.


A jelentkezési lehetőség:

• online: www.kaposvarizeneiskola.hu

• e-mail: lisztzenekapos@liszt-kaposvar.sulinet.hu

• postai úton, vagy személyesen, vagy faxon: Liszt Ferenc Zeneiskola, 7400 Kaposvár, Kossuth L. u. 21. Tel./fax: 82/512-762


Szeretettel várjuk a Kollégákat és az óvodásokat!


Jó felkészülést kívánunk!


Kaposvár, 2014. március 14.


Üdvözlettel:


Nagyné Soltra Monika

Művészeti Tagozat elnöke

cross