A Kaposvári Liszt Ferenc Zeneiskola, Alapfokú művészeti iskola logója
KAPOSVÁRI LISZT FERENC ZENEISKOLA - ALAPFOKÚ MŰVÉSZETI ISKOLA

Garamvölgyi Attila

Garamvölgyi Attila zongora, korrepetitor

Garamvölgyi Attila vagyok, zongora-szolfézs tanár, kamaraművész, énekes kísérő – korrepetítor. A Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola Szegedi Konzervetóriumában, és a Zeneakadémia Korrepetítor szakán szereztem végzettséget. Bejártam országot-világot, miközben igyekeztem mindig haladó, s élenjáró intézményekben folytatni hivatásom, melyekben a hagyomány és újítás karöltve mutathat utat növendékeim és önmagam fejlődéséhez egyaránt. Kisebb megszakításokkal 2019 nyara óta élek Kaposvárott, s 2022 szeptemberében lettem a KLFZ zongoratanára és korrepetítora.

Pedagógiámban az elmélyültség és igényesség mellett azt a mély szeretetet és örömöt kívánom átadni tanítványaimnak, melyet mindig is éreztem, s érzek; amikor muzsikálhatok. Hiszem és vallom, hogy egy Csoda közepén élhetünk, s erről nem szabad megfeledkeznünk egyetlen pillanatra sem! Szívből remélem, hogy folytathatom; s mindent megteszek érte, hogy méltón folytathassam azon nagyszerű muzsikusok, zenepedagógusok munkáját, akik előttem itt, a Kaposvári Liszt Ferenc Zeneiskolában tanítottak!

Szeretettel várom a muzsikálni vágyókat, zeneszeretőket, akik életükben kaput kívánnak nyitni a zongorajáték és a zeneértés nagyszerű érzésének!

 

 

cross