Kaposvári Liszt Ferenc Zeneiskola
- alapfokú művészeti iskola
  • "Fehérvári József”

    III. Dél-Dunántúli Regionális Rézfúvós Verseny
  • Tájékoztató a 2018/2019. tanév

    felvételi és beiratkozási rendjéről

Tanusítványaink

illusztráció
      15      8
illusztráció
Pótbeiratkozási lehetőség a Zeneiskolában! Szerintünk kihagyhatatlan ajánlat :)
      6      19
illusztráció
Kollégáinkat keressük :) Szép feladatok, lelkes gyermekek, és kedves kollégák várják maguk közé azokat, akik Kaposváron képzelik el életüket. :)
      10      42
illusztráció
NYERJ PÁROS BÉRLETET A F.A.L.U. FESZTIVÁLRA!

Elkészült a fesztivál programfüzete, ennek örömére újabb nyereményjátékot indítunk.
Nincs más teendőd, mint végigolvasni a kiadványunkat és megírni kommentben, hogy a programfüzetet melyik oldala győzött meg leginkább, hogy érdemes ellátogatnod Szilvásszentmártonba 2018. július 11. és 14. között. A válaszodat indokold is!

A nyeremény nem más, mint egy páros bérlet és sátorjegy a fesztiválra!

Ha lájkolod a posztunkat, akkor dupla eséllyel indulsz!

F.A.L.U. = Falvak Ahol Lehetetlen Unatkozni

Fellépő többek között: az Ismerős Arcok, a Leander Kills, a Paddy and the Rats, Ferenczi György és a rackajam, a Kormorán, a Carbonfools, a Budapest Bár, a Kiscsillag, a Jóanépi, a Bohemian Betyars, Péter Szabó Szilvia és a Góbé.
De lesz itt még vásári forgatag, színházi előadások, kiállítás, Lőrincz L. László író-olvasó találkozó, bábszínház, játszóház, délutáni mese, kézműves foglalkozások …

A játékban való részvételnek nem feltétele oldalunk kedvelése és a posztunk megosztása, de
KÖSZÖNJÜK,
ha rákattintasz a tetszik és a megosztás feliratra!

A játék vége: 2018. július 2. 20 óra
Sorolás: 2018. július 2. 21 óra

Programfüzetünkért KLIKK IDE:
http://www.falufesztival.hu/static/files//F.A.L.U.%20Fesztiv%C3%A1l%20programf%C3%BCzet%202018.pdf" target="_blank" title="http://www.falufesztival.hu/static/files//F.A.L.U.%20Fesztiv%C3%A1l%20programf%C3%BCzet%202018.pdf">http://www.falufesztival.hu/static/files//F.A.L.U.%20Fesztiv%C3%A1l%20programf%C3%BCzet%202018.pdf

#FALUfesztivál
#Szilvásszentmárton #Fesztivál #nyereményjáték #páros #bérlet #nyeremény #nyár #komolyzene #világzene #népzene #koncert #Kormorán #IsmerősArcok #Carbonfools #BudapestBár #Kiscsillag #LeanderKills #PaddyAndTheRats #Fehér #Nóra #Ferenczi #György #BohemianBetyars #Péter #Szabó #Szilvia #Góbé #Vadkerti #Imre

A Facebook a nyereményjátékot semmilyen formában sem támogatja
      1      0
illusztráció
Zongoratanárt-korrepetítort várunk Kollégának zeneiskolánkba:)
      0      1
:)
      0      0
illusztráció
Csütörtök estére tartogatunk még egy kellemes hangversenyt! Várunk minden érdeklődőt szeretettel :)
      1      1
illusztráció
Az idei tanév utolsó országos versenyén sem maradhatott el a kaposvári siker. Ölveti Botond és Kapitány Mátyás is korcsoportjában II. díjat szerzett, úgy, hogy a zsűri I. díjat nem adott ki. Balla Ábel is remekül helytállt korcsoportjában, azonban ezúttal helyezést nem ítélt Neki a zsűri. Gratulálunk mindhárom versenyzőnknek, valamint Kerekes Béla Tanár Úrnak és Várfalvi-Fodor Éva korrepetítoruknak. Szép munka volt!!! Jó pihenést Mindannyiotoknak!
      114      8
illusztráció
Szita Károly Polgármester Úr emlékplakettet adományozott az 50 éves Kaposvári Fúvószenekar számára. Köszönjük :)
      34      6
illusztráció
FARSANG a ZENEISKOLÁBAN!
A zeneiskolai farsang egész délutános diáknap keretében került megrendezésre. A szervezőket komoly kihívás elé állította az előző évi siker, melyet igyekeztek fölülmúlni. A remek szervezésnek, szülői, tanári és diák összefogásnak köszönhetően azonban bizton állíthatom, hogy ez sikerült.
A nevezések után már fél háromtól szurkolástól és nevetéstől zengett a nagyterem, a csapatverseny izgalmas feladatait örömmel teljesítették a gyerekek, a jó hangulatot fokozta a Diákönkormányzat két tagjának pörgős és szellemes páros műsorvezetése. A mindenkori állás, az idén bevezetésre kerülő interaktív megoldásnak köszönhetően azonnal nyomon követhető volt hatalmas kijelzőn.
A jelmezverseny közel 60 indulóval és a teljes tanári kar lelkes zsűrizésével zajlott, az ötletesebbnél ötletesebb jelmezeknek köszönhetően kiélezett küzdelem folyt a helyezésekért.
Mind a csapat, mind a jelmezverseny rendhagyó módon a megszokott helyezéseken kívül rengeteg értékes különdíjjal került értékelésre, továbbá a fődíjat mindkét számban különleges torták képezték.
Kora este, a hagyományoknak megfelelően eredményhirdetéssel és tombola húzással egybe kötött hangverseny vonzott nagyszámú érdeklődőt, itt az iskola nagy terme már kevésnek is bizonyult. A színes műsor és több, mint százhúsz tombola tárgy, köztük a fődíj, egy hatalmas torta kisorsolása folyamatosan izgalmas szórakozást biztosított gyerekeknek, szülőknek egyaránt.
A kitartóbbaknak este még hangulat fényes dj által vezetett disco nyújtott táncos örömöket.
Az egész rendezvény ideje alatt a Szülői Munkaközösség által működtetett ’sütibolt’ és büfé biztosított enni, inni valót, ízletes csemegéket.
A rendezvény végén sokak számára a színes dekoráció közös bontása is élmény gazdagnak bizonyult, jó hangulatban került minden a helyére és a Zeneiskola hétfőn a megszokott nyugalmával várta növendékeit.
      24      3